Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Camera foto digitala SEA&SEA DX-1G Camera/Housing este echipat cu un obiectiv cu distanta focala de 24-72mm nemaiintalnit la camerele foto digitale compacte. Primul aparat subacvatic dedicat echipat cu CCD de 10.1 megapixeli cu compensare mecanica la vibratii.Aparatul are integrat filtru pentru corectia culorilor sub apa. Camera foto digitala SEA&SEA DX-1G Camera/Housing rezista la o imersie pina la adincimea de 55m.Este aparatul ideal pentru fotografie subacvatica datorita obiectivului foarte larg si luminos.Fotografii subacvatici impreuna cu acest aparat imbinand arta cu tehnica au rezultate nebanuite.


Distanta minima de focalizare este de 1 cm (la f=24 mm) sau 2 cm (la f=72 mm).Vizarea si vizionarea imaginilor se fac pe un ecran LCD de 2,5 inch.Fisiserele de imagine pot fi salvate in format JPEG sau RAW si stocate pe un card SD / SDHC. Poate filma la rezoltue VGA / 30 fps pana la umplerea spatiului de pe cartela.Noul model este compatibil cu o serie de accesorii: adaptor superangular (echivalent 16 mm / 135).
Pentru a afla foarte multe despre fotografia subacvatica si cum se foloseste SEA&SEA DX-1G Camera/Housing vizitati acest link: http://www.seaandsea.jp/compact/index.html

Culoare: negru
Articol: #06581
Specificatii tehnice
Pret: 0.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Camera foto digitala subacvatica SEA&SEA DX-1G Camera/Housing

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2021 Xsport.ro